Nieuwe podcast: STAGE 1,5 LAMOER met Paulien Cornelisse, Daan Heerma van Voss, Sam & Julia en Pete Wu

We hebben een podcast! Vorige week vrijdag was de zeer speciale anderhalvemetereditie van LAMOER, dé talkshow over boeken, in de kleine zaal van het Patronaat in Haarlem. Omdat er vanwege de coronaregels maar 30 mensen bij mochten zijn, werd het een intieme en bijzondere avond, die nu dus gelukkig voor iedereen te beluisteren valt!

Luister naar hoe DAAN HEERMA VAN VOSS de verhalen van vele anderen overal ter wereld optekende in het indrukwekkende Coronakronieken, hoe PETE WU aan de hand van scherpe stellingen zijn boek De bananengeneratie uit de doeken doet, waarin hij beschrijft hoe hij, als Chinese Nederlander, midden in de Nederlandse samenleving staat, maar tóch wordt herinnerd aan zijn anders-zijn.  Luister naar een muzikaal intermezzo van het upcoming duo Sam & Julia, die hun nieuwste single One Man Show spelen, en ten slotte naar het interview met Paulien Cornelisse, die vertelt over haar Japanse inspiratiebronnen, n.a.v. haar nieuwe boek Japan in honderd kleine stukjes. Over Japanse kunst, bordjes, mondkapjes, maar ook over de taal, en over Paulien voor altijd in Japan zou kunnen wonen. En alsof dat nog niet genoeg is, ook nog vers boekennieuws en fijne boekentips van onze huisboekhandelaar Bertram Koeleman van De Vries Van Stockum.

De gloednieuwe podcast van Lamoer, gepresenteerd door Ronald Kerstma, is nu te luisteren via Spotify, Apple podcasts of je eigen favoriete podcastapp.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *